Page 1 of 2

ISO plugin like Mura Meister Copies

Posted: Mon Jan 21, 2008 6:00 pm
by sherriestouch
I have PSP X2 and VISTA 32 bit. I am unable to get Mura Meister Copies filter to work. Some 8bf filters do work but others do not. I am at my wits end trying to get this to work. :-?

Does anyone know if there is another filter out there that has a similar effect as Copies?

Thanks in advance!
Sherrie

Posted: Thu Jan 24, 2008 12:31 am
by HaraldHeim
FilterMeister plugins like Muras Plugins that have not been updated recently do not work under Vista. However, there will probably be a patch tool made available in the near future that will let you patch these old plugins to make them work under Vista.

Posted: Sat Feb 02, 2008 1:09 am
by sherriestouch
Harold -

You are a GENIUS!!!!!! The patch fixed my compatibility problem and my filters work beautifully!

Thanks so much!
Sherrie :P

Posted: Mon Feb 04, 2008 12:40 am
by lorrizz
Where can I get the patch, I did a search and couldn't find it. I really need it, my kid is tired of me jumping on her pc, everytime I need to use Mura's. Thanks

Posted: Mon Feb 04, 2008 12:44 am
by HaraldHeim
I just sent you the URL in a private email. Soon the tool will be officially available. Please let me know it it worked.

Posted: Mon Feb 04, 2008 1:03 am
by lorrizz
It works great!!! Thank you so much. If I weren't married I'd kiss ya :wink:

Posted: Tue Feb 05, 2008 9:19 pm
by macalila
Hello,
I was with this same problem and I found this forum searching on the Internet for Mura Meister and vista :-)
Could someone help me with the patch?
Thank you very much in advance :-)

Posted: Tue Feb 05, 2008 11:50 pm
by HaraldHeim
Ok, here is the URL:
http://www.filtermeister.com/fmpatcher/index.htm

There is no web page for it so far, but will create one soon.

Posted: Wed Feb 06, 2008 1:32 am
by macalila
Thank you very much, it worked perfectly for me!
:D :D :D :D :D :D :D :D

Posted: Wed Apr 02, 2008 4:06 pm
by charlia13
I also have the same problem with Vista and PSP X2....some of my plugins won't work either.......
I went and got the FM Patcher.....but one thing I didn't understand...could you explain and tell me where to find this on windows vista?

At the moment Fm Patcher does not fix the problem that old FilterMeister plugins have with activated Data Execution Prevention (DEP). You still need to deactivate DEP in your control panel or place your graphics application on the DEP exclusion list.


What and where is DEP?

thanks
charlia

Posted: Wed Apr 02, 2008 6:13 pm
by HaraldHeim

Where can I get Mura's now?

Posted: Wed Apr 02, 2008 10:42 pm
by katielt
Does anyone have a good link to get Mura's Meister Filters from now -- I used to have it and need it on this machine but can't find a link for it that's working.

Thanks - appreciate the help !!

Posted: Thu Apr 03, 2008 5:01 pm
by HaraldHeim
The URL is http://mura.hey.to/

At the moment it is unavailable. Sometimes the site has reached its traffic limit. Check back later.

Posted: Thu Apr 24, 2008 5:27 am
by Muriel
HaraldHeim wrote:Ok, here is the URL:
http://www.filtermeister.com/fmpatcher/index.htm

There is no web page for it so far, but will create one soon.


Good Evening..

Vista is giving me grief - no surprise there.

I installed the FM Patcher and this annoying window pops up informing me that it cannot execute the file, that the "CreateProcess failed; Code 740, that the requested operation requires elevation." ELEVATION??

I right-clicked on the zip icon, fully expecting to find the option to 'open as administrator' - silly me! I should have known better!

So.. how do I elevate this application?

Many thanks,
Muriel!

Posted: Thu Apr 24, 2008 5:59 am
by Muriel
Muriel Is Back..

OOH my goodness.. I FOUND THE SOLUTION! I often find that I struggle with a problem for days, post it in a forum such as this and BINGO! Within minutes I have it solved! :o

And just in case someone else has the same issues, this is what I did: I opened the 'Programs and Features' (Start/Control Panel/Programs and Features) file, right clicked on FMPatcher 1.01, clicked on 'Open as Administrator'.

And now HURRAH! IT WORKS!

Many thanks..
Muriel!

Posted: Mon Feb 23, 2009 2:13 pm
by stitch
my mura meister is still not working after using the FMPATCHER and i even used the filter command pro... is there something i'm not doing it right?
thank you

Posted: Mon Feb 23, 2009 3:29 pm
by HaraldHeim
There is still the DEP problem. You need to switch off DEP for your image application in order to run Mura plugins. See the above posts for more details.

Posted: Tue Feb 24, 2009 3:06 am
by stitch
hmm, okay I turned off the DEP for pspx2, but I also notice that there are a lot of .exe file on psp folder... but I only chose the Paint shop pro x2.exe, and still did not change, should I do the same with the rest of the .exe files?
thank you.

Posted: Tue Feb 24, 2009 1:40 pm
by HaraldHeim
No, just the Paint Shop Pro .exe file. Not sure why it does not work for you.

Posted: Fri Mar 20, 2009 7:51 am
by shydove
Muriel wrote:Muriel Is Back..

OOH my goodness.. I FOUND THE SOLUTION! I often find that I struggle with a problem for days, post it in a forum such as this and BINGO! Within minutes I have it solved! :o

And just in case someone else has the same issues, this is what I did: I opened the 'Programs and Features' (Start/Control Panel/Programs and Features) file, right clicked on FMPatcher 1.01, clicked on 'Open as Administrator'.

And now HURRAH! IT WORKS!

Many thanks..
Muriel!

Help, I tried to do what you said to do, when I right clicked on FM patcher Setup...a sign came up saying> Uninstall...it did not give me the option to
'Open as Administrator'. I am the Administrator of this computer anyways:) do you have any other suggestions :P
Thanks in Advanced
shydove