Page 1 of 1

Ulead Art Texture plugin not working properly

Posted: Mon Oct 20, 2008 7:21 pm
by shonstain
I just installed the Ulead ArtTexture plug-in into my PaintShop Pro X plugin directory. The plugin opens but everything is in black & white and when I go to load the Library nothing shows up -- just black squares with no data showing. Is there a trick to get this old plugin to work in PSP X? I'm using Windows XP with SP3 installed.

Posted: Tue Oct 21, 2008 2:45 am
by HaraldHeim

Posted: Tue Oct 21, 2008 4:04 am
by shonstain


I've done everything from both those posts and still Ulead ArtTexture doesn't work properly.

Posted: Tue Oct 21, 2008 1:45 pm
by HaraldHeim
Well, the Ulead plugins are quite old, so they may not work anymore with certain newer applications or systems.

Ulead art texturiser

Posted: Tue Oct 21, 2008 5:39 pm
by aqzo01
I have this installed on my PSP X2 and my OS is Vista - it works for me!.
Have you got all 7 required dlls in your windows system file and Win 32 file?

Re: Ulead art texturiser

Posted: Fri Nov 13, 2009 5:03 am
by Jemima
Hi,

I thought there were only 6 dlls needed....
I have a friend having troubles with Ulead and Vista and I'm trying to help her.

The dlls I have for Vista are:
plugin.dll
icmfilter.dll
Msvcrt10.dll
MSVCRT10.DLX
MSVCRT20.DLL
MSVCRT40.DLL

Which one is missing??
Any assistance would be appreciated.

Jemima

aqzo01 wrote:I have this installed on my PSP X2 and my OS is Vista - it works for me!.
Have you got all 7 required dlls in your windows system file and Win 32 file?