Elements 4.0?

General discussions ColorWasher, FocalBlade, LightMachine, B/W Styler and ContrastMaster
Fade2blk
Plugin Power User
Plugin Power User
Posts: 7
Joined: Thu Oct 13, 2005 3:17 pm

Elements 4.0?

Postby Fade2blk » Wed Oct 26, 2005 4:02 am


HaraldHeim
Plugin Guru
Plugin Guru
Posts: 3358
Joined: Fri Mar 08, 2002 1:00 am
Location: The Plugin Site
Contact:

Postby HaraldHeim » Wed Oct 26, 2005 10:29 pm


Fade2blk
Plugin Power User
Plugin Power User
Posts: 7
Joined: Thu Oct 13, 2005 3:17 pm

Postby Fade2blk » Tue Nov 01, 2005 4:07 pm

Hi Harold,
when I rerun the install for say focal blade, the installer only lists elements 3. There is no box to check to install into elements 4. Am I mising something? Is there another way to go about this? Thanks for the help.

HaraldHeim
Plugin Guru
Plugin Guru
Posts: 3358
Joined: Fri Mar 08, 2002 1:00 am
Location: The Plugin Site
Contact:

Postby HaraldHeim » Wed Nov 02, 2005 8:05 am

Elements 4 was released after the latest FocalBlade 1.04 version, so there can't be any check box for Elements 4. I will try to guess how future version will use the registry and try to add support for them with the next FocalBlade update, but it may not work.

Please copy the file FocalBlade104.8bf from the installation folder to the Plug-Ins sub folder of the Elements 4 folder.

Fade2blk
Plugin Power User
Plugin Power User
Posts: 7
Joined: Thu Oct 13, 2005 3:17 pm

Postby Fade2blk » Wed Nov 02, 2005 4:08 pm

I printed out your instrcutions and will give it a go. Thanks for the help.

emmrecs
Plugin Expert
Plugin Expert
Posts: 19
Joined: Wed Jan 12, 2005 7:49 pm
Location: Lincolnshire, UK

Postby emmrecs » Wed Nov 02, 2005 6:07 pm

On the general point of updates to the "host" program causing problems when attempting to transfer/install the plugins for the new version.

I use Serif PhotoPlus and have found that simply copying my existing "plugins" folder to the new version of the program automatically transfers all my plug-ins and plug-in settings without any difficulty. I don't know if this will work with other programs but it is certainly worth a try!


Return to “PhotoWiz General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest