Not enough memory?

ColorWasher specific discussions
Huib
Plugin Power User
Plugin Power User
Posts: 12
Joined: Sat Sep 20, 2003 10:44 am
Contact:

Not enough memory?

Postby Huib » Fri Mar 19, 2004 10:30 pm

I use a Pentium IV 3 Ghz; 2 Ghz memory; XP; Photoshop CS. Only PS is running. Memory usage for PS is 90%.
With Focalblade I don't have any problem with big files but with Colorwash I get with files >150 Mb a popup that I don't have enough memory. What is going on?

HaraldHeim
Plugin Guru
Plugin Guru
Posts: 3331
Joined: Fri Mar 08, 2002 1:00 am
Location: The Plugin Site
Contact:

Postby HaraldHeim » Sat Mar 20, 2004 1:47 am

Sorry, that problem will be fixed with the next version of ColorWasher. The current ColorWasher version doesn't process images in tiles like FocalBlade does.

At the moment you can only try different Photoshop Memory Usage Values. In your case try 75% or 50%. ColorWasher 1.02 should be able to process images up to 250 MB with an optimal Memory Usage value.


Return to “ColorWasher”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest