Page 1 of 1

-- Focalblade : Changing glow color ? -

Posted: Mon Oct 11, 2004 7:50 am
by Montanan
Great programs.

I click on the default white Glow box as the instructions say to change the glow color.

However, I get no popup window or see any way to change the default color.

Any help appreciated, i know it must be something simple.

thanks,

Montanan

Posted: Mon Oct 11, 2004 12:41 pm
by HaraldHeim
In a private email you wrote to me that you use ColorWasher and FocalBlade in IrfanView.

The problems you describe is caused by IrfanView. It seems that IrfanView does not support displaying a color dialog for plugins.

I contacted the developer of IrfanView and told him about the problem. Hopefully it will be solved in the next version of IrfanView.

Thank you Harald, GREAT support with your products! (nt)

Posted: Tue Oct 12, 2004 3:54 am
by Guest
keep up the good work!

Montanan