Can't run FocalBlade in Batch in Photoshop CS2

FocalBlade specific discussions
Steve Ferguson

Can't run FocalBlade in Batch in Photoshop CS2

Postby Steve Ferguson » Wed Sep 14, 2005 9:07 pm

I can't use FocalBlade 1.04 in a CS2 action. I always have to hit "OK" to get FocalBlade to proceed. Is there any way to get FocalBlade to work in an action?

Thanks

HaraldHeim
Plugin Guru
Plugin Guru
Posts: 3324
Joined: Fri Mar 08, 2002 1:00 am
Location: The Plugin Site
Contact:

Postby HaraldHeim » Thu Sep 15, 2005 5:12 pm

Please read the Cloak Mode chapter in the manual.

gstepic

hopefully if I hit ok it will still work

Postby gstepic » Thu Dec 15, 2005 7:37 pm

I have another post on this subject, but what I would like to do is have it where I just hit an assigned function key to perform an action set up for various sharpening situations. This way I can quickly go through individual files and apply the appropriate sharpening. If I have to hit ok then this will still work, although it slows things down some because of an extra step.

From what I read the cloak mode is good if I want to apply same settings to all photos in a folder.

HaraldHeim
Plugin Guru
Plugin Guru
Posts: 3324
Joined: Fri Mar 08, 2002 1:00 am
Location: The Plugin Site
Contact:

Postby HaraldHeim » Thu Dec 15, 2005 9:22 pm

Yes, you can't store the sharpening settings of FocalBlade in the actions themselves. You need to save these settings as presets in FocalBlade and open them again when you need it.

A future version of FocalBlade will support saving the parameters directly in actions.

Johannes W
Plugin Newbie
Plugin Newbie
Posts: 1
Joined: Tue Apr 11, 2006 2:48 pm

Postby Johannes W » Tue Apr 11, 2006 3:05 pm

HaraldHeim wrote:Yes, you can't store the sharpening settings of FocalBlade in the actions themselves. You need to save these settings as presets in FocalBlade and open them again when you need it.

A future version of FocalBlade will support saving the parameters directly in actions.


Hello Harald Heim,

FocalBlade is very good, but different actions in CS2 doesn`t go.
Very, very bad. I hope the new version will come as soon as possible.

Best regards from old germany

Johannes


Return to “FocalBlade”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests