FocalBlade: How to start FB with settings I want?

FocalBlade specific discussions
jonnen
Plugin Novice
Plugin Novice
Posts: 4
Joined: Thu Dec 14, 2006 10:13 pm
Location: Finland

FocalBlade: How to start FB with settings I want?

Postby jonnen » Thu Dec 14, 2006 10:25 pm

Hi!
I just purchased this wonderful product for Mac. I used to have it in my PC and was very happy user. It is working wonderfully also in my Mac but I am not able to start FB with the settings I want. I would like so that e.g. Right split view with multiple setting is on. That was possible with Windows version but I do not remember how I managed to obtain it. And how to get rid of that starting window where you are asked if you would start with novice mode? I want to start always in expert mode. Thanks in advence for any advice!

Jonne

HaraldHeim
Plugin Guru
Plugin Guru
Posts: 3324
Joined: Fri Mar 08, 2002 1:00 am
Location: The Plugin Site
Contact:

Postby HaraldHeim » Fri Dec 15, 2006 1:25 pm

Here is the solution:

1. Select the FocalBlade folder.
2. Choose "Get Info" from the File menu at the top of your screen.
3. In the Info dialog go to "Ownershop & Permissions" and change all settings to "Read & Write".

That will allow FocalBlade to save the .ini file and startup with the previous settings.

jonnen
Plugin Novice
Plugin Novice
Posts: 4
Joined: Thu Dec 14, 2006 10:13 pm
Location: Finland

Postby jonnen » Mon Dec 18, 2006 7:07 pm

Thanks a lot Harald! Now it is working nicely. FocalBlade is THE sharpening plug-in!

Jonne


Return to “FocalBlade”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests