FocalBlade and UAC

FocalBlade specific discussions
lvthunder
Plugin Power User
Plugin Power User
Posts: 7
Joined: Mon Mar 12, 2007 4:59 am

FocalBlade and UAC

Postby lvthunder » Thu Sep 11, 2008 2:03 am

Can we get a version of FocalBlade that works completely with UAC. As it is now you must start Photoshop as admin so FocalBlade can save his settings. Maybe all it will take is moving the ini files to the AppData folder instead of the Photoshop folder.

HaraldHeim
Plugin Guru
Plugin Guru
Posts: 3325
Joined: Fri Mar 08, 2002 1:00 am
Location: The Plugin Site
Contact:

Postby HaraldHeim » Thu Sep 11, 2008 2:18 pm

Version 1.05 of FocalBlade, which will be released within the next two months, will use the AppData folder.

If you give the Plugins folder read/write permissions, you do not need to run Photoshop as admin.


Return to “FocalBlade”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests