[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 594: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 650: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 1110: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3903)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 1110: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3903)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 1110: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3903)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 5277: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3903)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 5277: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3903)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 5277: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3903)
The Plugin Site • Focal blade issue--installation
Page 1 of 1

Focal blade issue--installation

Posted: Sun Oct 05, 2008 4:57 am
by mjoseph1
Hi,

I just purchase Focal Blade and Light Machine; I have installed both onto my computer in the plugin folder of my Photoshop element 6.0 but I am unable to to use focal blade and light machine. Can you place help me with this issue?

Mike :-?

Posted: Sun Oct 05, 2008 1:14 pm
by HaraldHeim
What do you mean with "unable"? Do the plugins not appear in Elements? Are they greyed out? Or what exactly is not working?

Posted: Sun Oct 05, 2008 4:49 pm
by mjoseph1
Hello Harald,

Thanks for the prompt reply. Well, I am unable to locate the Focal Blade and Light machine in Element 6.0 . I thought at first that it might be greyed out but I am still unable to locate the plugins. I did save them in the plugin folder for element and I can see the files but I am unable to Run the program withn element.

Posted: Mon Oct 06, 2008 9:49 pm
by HaraldHeim
I hope you double clicked the downloaded .exe file and ran the installaton and not simply placed it in the plugins folder.

You also did not let me know if you are using Windows or the Mac. On the Mac please have a look at
http://thepluginsite.com/products/photo ... rsions.htm
to see which version to install.

Posted: Tue Oct 07, 2008 1:20 am
by mjoseph1
Hi Harald,

thanks again for the reply, I was able to solve the problem, When I installed the program, I only had the shortcut icon in the plugin folder of photoshop. when I put the entire focal blade program file in the plugin folder everything work just fine. thanks again for the prompt replies...by the way, I love the program, it has already has paid for it self. :D