Minor bug in LightMachine

LightMachine specific discussions
PeterDuke
Plugin Newbie
Plugin Newbie
Posts: 1
Joined: Mon Sep 06, 2010 4:07 am

Minor bug in LightMachine

Postby PeterDuke » Mon Sep 06, 2010 4:19 am

The latest version of LightMachine still has the minor bug I first mentioned years? ago.

In Shadow/Highlights mode, after doing a reset, the default Shadow Depth is Normal, but the display says Deep.

To demonstrate, do a reset (the Shadow depth will then say Deep). Adjust the Brightness slider to say 1.0 and remember how the image changed. Then change the Shadow Depth to Normal, and you will see no change. Then change the Shadow Depth back to Deep and you will see a change.

I am using the plugin in Corel Photo-Paint 12 under Windows XP.

HaraldHeim
Plugin Guru
Plugin Guru
Posts: 3331
Joined: Fri Mar 08, 2002 1:00 am
Location: The Plugin Site
Contact:

Postby HaraldHeim » Mon Sep 06, 2010 5:15 pm

You are right. Sorry, I do not recall having heard about this bug. Maybe you sent me an email that I never received.

I just fixed it. It will be included in the next update.


Return to “LightMachine”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests