[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 594: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 650: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 1110: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3903)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 1110: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3903)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 1110: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3903)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 5277: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3903)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 5277: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3903)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 5277: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3903)
The Plugin Site • tiny bug after installation
Page 1 of 1

tiny bug after installation

Posted: Thu Jul 12, 2018 2:56 pm
by Colonius
Hallo,

I ordered and installed all parts of the Elements Bundle 2 days ago. Furthermore I updated the DNG Converter to Version 10.4.0.976 as recommended. But now, all the time I run my Elements 11 I get the same msg in German "Eine ältere Version von Adobe DNG Converter ist installiert....."

Oh, I just discovered the msg only appears when I open PSE by doubleclicking on a raw-Image type *.NEF (Nikon). When starting PSE without opening a picture there is no problem.

How can I turn off this msg, it's a little bit annoying.

Colonius

I'm working with Windows 10-1803 and Photoshop Elements 11.

Re: tiny bug after installation

Posted: Mon Jul 16, 2018 9:30 am
by HaraldHeim
I sent you a fixed version by email. The fix problem for this will be added in MetaRaw 3.03 soon.