PICO lte won't run

Comments and discussions about Plugin Commander
gagesgranny
Plugin Novice
Plugin Novice
Posts: 3
Joined: Sat Jan 12, 2013 9:25 pm

PICO lte won't run

Postby gagesgranny » Mon Aug 12, 2013 9:55 pm

I've had PICO lte on my computer before but had to reformat. Now I cannot get PICO LTE to work on my computer. I have Vista. I keep getting this message "Plugin Organizer, Converter and Creator has stopped working". I've tried checking the run as administrator and still nothing!Anyone got any ideas?

HaraldHeim
Plugin Guru
Plugin Guru
Posts: 3324
Joined: Fri Mar 08, 2002 1:00 am
Location: The Plugin Site
Contact:

Re: PICO lte won't run

Postby HaraldHeim » Tue Aug 13, 2013 4:46 pm

Sorry to hear that. It is hard to say what causes the problem. It works fine here under Windows 7 and 8. If you did not restart Vista yet, please do so.


Return to “Plugin Commander”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests