Page 1 of 1

Need help with Harry's Filters

Posted: Sat Dec 30, 2006 10:48 pm
by JypsieX
I have had the filters downloaded for quite some time. I began creating some graphics but when trying to use the filters, they would not show up on the actual graphic. This was a very long time ago and I haven't had a chance til now to give it another shot.

Back when I first purchased the filters and this happened, I had asked for help on how to get the results to show up on the original graphic. I was able to do it but, again, since it has been so long, I FORGET!!

Can someone tell me how to do this?

I am using Macromedia Fireworks 8

Thanks

Posted: Sun Dec 31, 2006 11:42 am
by HaraldHeim
What plugins are you refering to? Harrys Filters is freeware and we don't sell it.

If you mean Plugin Galaxy, see here
http://www.graphicsgalaxy.com/forums/th ... php?t=1697

Posted: Mon Jan 01, 2007 2:24 am
by JypsieX
HaraldHeim wrote:What plugins are you refering to? Harrys Filters is freeware and we don't sell it.

If you mean Plugin Galaxy, see here
http://www.graphicsgalaxy.com/forums/th ... php?t=1697


I just read through some of the other topics and found a way that it works. Thank you