IP5300 resolution & Focal Blade

FocalBlade specific discussions
tonyt
Plugin Newbie
Plugin Newbie
Posts: 1
Joined: Sat Dec 04, 2010 1:45 pm

IP5300 resolution & Focal Blade

Postby tonyt » Sat Dec 04, 2010 1:48 pm

Hi
I am new here! I am trialling Focal Blade. It asks for my printer resolution. My manual says 9600X2400!
What single figure should I enter?
Many thanks
tonyt :-?

HaraldHeim
Plugin Guru
Plugin Guru
Posts: 3324
Joined: Fri Mar 08, 2002 1:00 am
Location: The Plugin Site
Contact:

Postby HaraldHeim » Sat Dec 04, 2010 4:44 pm

FocalBlade asks for the print resolution and not the printer resolution!

You should set the print resolution in FocalBlade that you have selected (or will select later) in the printer driver window. So this figure does not refer to the maximum resolution of your printer. Often you are not printing at maximum resolution.

As some printer driver dialogs do not display any figures but rather terms like "Normal" or "Best", these terms also appear when you select the printer type.

If you are still not sure, choosing 2400 dpi should be fine for printing photos.


Return to “FocalBlade”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests