"hot folder" Batching in Photoshop

Comments and discussions about Adobe Photoshop
kraftwerk
Plugin Novice
Plugin Novice
Posts: 3
Joined: Wed Jan 19, 2005 10:08 am

"hot folder" Batching in Photoshop

Postby kraftwerk » Wed Jan 19, 2005 10:18 am

Hi
I would like Fotoshop to perform a batch with some action from a "hot folder", so as son as an image is droped into that folder, Fotoshop would run the Batch? is that possible?

Thanx

HaraldHeim
Plugin Guru
Plugin Guru
Posts: 3333
Joined: Fri Mar 08, 2002 1:00 am
Location: The Plugin Site
Contact:

Postby HaraldHeim » Wed Jan 19, 2005 11:06 am

Yes, you can do that with the File > Automate > Batch command in Photoshop.

kraftwerk
Plugin Novice
Plugin Novice
Posts: 3
Joined: Wed Jan 19, 2005 10:08 am

Postby kraftwerk » Wed Jan 19, 2005 9:11 pm

hm ... Maybe you didn't understand. I know i can do that with batch, but i have to do that manulaly every time i want Photoshop tu run that action. What i want is, that Photoshop woluld run that batc itself when the image is droped into that folder, without my interferance?

HaraldHeim
Plugin Guru
Plugin Guru
Posts: 3333
Joined: Fri Mar 08, 2002 1:00 am
Location: The Plugin Site
Contact:

Postby HaraldHeim » Thu Jan 20, 2005 2:52 pm

Photoshop offers no feature for that, but I think it should be possible to write a script or automation plugin for such a task.


Return to “Photoshop”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests