Light Machine - first time user question(s)

LightMachine specific discussions
Box Brownie
Plugin Power User
Plugin Power User
Posts: 8
Joined: Fri Dec 09, 2005 11:55 pm

Light Machine - first time user question(s)

Postby Box Brownie » Sat Dec 10, 2005 12:18 am


HaraldHeim
Plugin Guru
Plugin Guru
Posts: 3354
Joined: Fri Mar 08, 2002 1:00 am
Location: The Plugin Site
Contact:

Re: Light Machine - first time user question(s)

Postby HaraldHeim » Mon Dec 12, 2005 12:16 am


Guest

Re: Light Machine - first time user question(s)

Postby Guest » Mon Dec 12, 2005 12:32 am


Box Brownie
Plugin Power User
Plugin Power User
Posts: 8
Joined: Fri Dec 09, 2005 11:55 pm

Darn I forgot to login

Postby Box Brownie » Mon Dec 12, 2005 12:38 am


HaraldHeim
Plugin Guru
Plugin Guru
Posts: 3354
Joined: Fri Mar 08, 2002 1:00 am
Location: The Plugin Site
Contact:

Re: Light Machine - first time user question(s)

Postby HaraldHeim » Mon Dec 12, 2005 12:40 am


Box Brownie
Plugin Power User
Plugin Power User
Posts: 8
Joined: Fri Dec 09, 2005 11:55 pm

Postby Box Brownie » Mon Dec 12, 2005 12:50 am


HaraldHeim
Plugin Guru
Plugin Guru
Posts: 3354
Joined: Fri Mar 08, 2002 1:00 am
Location: The Plugin Site
Contact:

Postby HaraldHeim » Mon Dec 12, 2005 9:57 pm


Box Brownie
Plugin Power User
Plugin Power User
Posts: 8
Joined: Fri Dec 09, 2005 11:55 pm

Postby Box Brownie » Wed Jan 25, 2006 9:10 pm

Hi Harald

I purchased Lightmachine and it certainly helps where the help is needed.

But one thing that is still very odd. Immediately after installing I was checking through the various functions including opening the Help file from the ? and it opened OK.

I carried on working on an image and wanted to check someting in the Help but from then on I get the error asking me to check that the Help file is installed correctly. Mighty strange that it should wok one minute and not the next, and not snce then :-?

IMHO this is not a major issue more an irritation but it would be nice if the help file opened correctly when I needed from the plugin link.

Thanks for great plugin.

:)

HaraldHeim
Plugin Guru
Plugin Guru
Posts: 3354
Joined: Fri Mar 08, 2002 1:00 am
Location: The Plugin Site
Contact:

Postby HaraldHeim » Thu Jan 26, 2006 12:31 am

Sounds strange. I will see if I can find the problem and add a fix in the next update. Until then you can also run the manual from the Start > Program > LightMachine menu at the bottom left of your screen.

Box Brownie
Plugin Power User
Plugin Power User
Posts: 8
Joined: Fri Dec 09, 2005 11:55 pm

Postby Box Brownie » Fri Feb 10, 2006 2:59 am

Hi Harald

In case it helps and to ask your feedback/advice.

Whilst looking for something else I came across a reference to itss.dll this apparently can affect the launching of context sensitive help from within Windows applications. Apparently you have to use regsvr32 to 'register it' (again?).

Now as reported by me the Help opened OK then failed to do so. Therefore I have no idea whether the reason I outline above has anything to do with it?

TIA :)

HaraldHeim
Plugin Guru
Plugin Guru
Posts: 3354
Joined: Fri Mar 08, 2002 1:00 am
Location: The Plugin Site
Contact:

Postby HaraldHeim » Fri Feb 10, 2006 11:52 am

I don't think it has anything to do with this .dll. LightMachine looks in the folder that it is located for the help file, then reads the Lightmachine installation folder from the registry and looks there. So maybe the LightMachine registry entry was corrupted on your computer or you moved LightMachine to a different folder after the installation or renamed the installation folder.

Box Brownie
Plugin Power User
Plugin Power User
Posts: 8
Joined: Fri Dec 09, 2005 11:55 pm

Postby Box Brownie » Fri Feb 10, 2006 12:22 pm



Return to “LightMachine”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests