Filter Farm problems

Comments and discussions about 8bf plugins which can be use in various applications like Photoshop, Paint Shop Pro or Photo-Paint
phoenix
Plugin Novice
Plugin Novice
Posts: 2
Joined: Sat Mar 15, 2008 11:36 am
Location: ireland
Contact:

Filter Farm problems

Postby phoenix » Sat Mar 15, 2008 11:45 am

Hi can anyone give me some advice. I recently installed my plugins into CS2 including the interesting filterfarm.Im using OS Vista 32 However filterfarm loads fine but I cant load and use previous saves from within. I cant save and use current saves either.The file comes up and I press OK to change the image to my saved one and it just stays the same. I can use any random algorhythm one that is fresh but not a saved one. Is this a problem with Vista do you think ? It workked perfectly on XP Pro. Any help greatly appreciated.

http://www.irishdigitalart.com

HaraldHeim
Plugin Guru
Plugin Guru
Posts: 3325
Joined: Fri Mar 08, 2002 1:00 am
Location: The Plugin Site
Contact:

Postby HaraldHeim » Mon Mar 17, 2008 5:51 pm

Yes, it could be a problem with Vista. FilterFarm was not updated for several years.

phoenix
Plugin Novice
Plugin Novice
Posts: 2
Joined: Sat Mar 15, 2008 11:36 am
Location: ireland
Contact:

filter farm

Postby phoenix » Tue Mar 18, 2008 5:36 pm

Thanks Harald. I really enjoyed using Filter Ffarm, and could get some decent colour effects with it and transfer it into Corel painter afterwards. Thats a pity :cry:


Return to “Photoshop-compatible Plugins”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests