Problem with Colorwasher v2.04

ColorWasher specific discussions
EricG
Plugin Expert
Plugin Expert
Posts: 15
Joined: Mon Mar 21, 2005 3:23 pm

Problem with Colorwasher v2.04

Postby EricG » Sun Jun 07, 2009 11:56 am

I have updated to version 2.04 and sometimes get an error message appearing that states "Integer(zero-)divide error".

Anyone know what might be the cause (and remedy)?
EricG

HaraldHeim
Plugin Guru
Plugin Guru
Posts: 3357
Joined: Fri Mar 08, 2002 1:00 am
Location: The Plugin Site
Contact:

Postby HaraldHeim » Mon Jun 08, 2009 11:42 am

Hi, Eric. When does this error message occur? Immediately after running ColorWasher or when doing something in ColorWasher?

DBKettrey
Plugin Expert
Plugin Expert
Posts: 18
Joined: Sun Jun 28, 2009 3:58 am
Location: Lebanon, IN

Re: Problem with Colorwasher v2.04

Postby DBKettrey » Tue Jul 14, 2009 4:07 am

DB Kettrey

HaraldHeim
Plugin Guru
Plugin Guru
Posts: 3357
Joined: Fri Mar 08, 2002 1:00 am
Location: The Plugin Site
Contact:

Postby HaraldHeim » Tue Jul 14, 2009 12:55 pm


DBKettrey
Plugin Expert
Plugin Expert
Posts: 18
Joined: Sun Jun 28, 2009 3:58 am
Location: Lebanon, IN

Postby DBKettrey » Wed Jul 15, 2009 9:13 am

Thanks, Harald. And good luck. You're right that restarting the computer wouldn't work.

Last night, I had a badly yellowed old Polaroid snapshot in ColorWasher. As before, I was cycling through the Cast-types to see their effects on the photo, but the error message didn't pop up when I reached the green cast-type like before....it waited until I clicked on the AUTO 5 button this time. Nonetheless, bug or no bug, ColorWasher has done me a lot of good!

DB Kettrey
DB Kettrey

HaraldHeim
Plugin Guru
Plugin Guru
Posts: 3357
Joined: Fri Mar 08, 2002 1:00 am
Location: The Plugin Site
Contact:

Postby HaraldHeim » Tue Dec 08, 2009 2:47 pm

This problem is fixed now.

EricG
Plugin Expert
Plugin Expert
Posts: 15
Joined: Mon Mar 21, 2005 3:23 pm

Postby EricG » Wed Feb 24, 2010 11:35 am

Hi

This problem is not fixed on my PC. I have just opened a jpeg file and when I clicked on Auto 5 I got this same error message. It doesn't occur when using Auto 1,2 3 or 4.

I am using ColorWasher Version 2.04 on Windows XP Home Edition SP3.
EricG

HaraldHeim
Plugin Guru
Plugin Guru
Posts: 3357
Joined: Fri Mar 08, 2002 1:00 am
Location: The Plugin Site
Contact:

Postby HaraldHeim » Wed Feb 24, 2010 5:08 pm

Eric, I just sent you download instructions for ColorWasher by email. Please install it over the old version and let me know if the problem vanished.

EricG
Plugin Expert
Plugin Expert
Posts: 15
Joined: Mon Mar 21, 2005 3:23 pm

Postby EricG » Thu Feb 25, 2010 10:44 am

EricG

HaraldHeim
Plugin Guru
Plugin Guru
Posts: 3357
Joined: Fri Mar 08, 2002 1:00 am
Location: The Plugin Site
Contact:

Postby HaraldHeim » Thu Feb 25, 2010 12:13 pm


EricG
Plugin Expert
Plugin Expert
Posts: 15
Joined: Mon Mar 21, 2005 3:23 pm

Postby EricG » Thu Feb 25, 2010 1:07 pm

EricG


Return to “ColorWasher”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest